Leenhouts Bedden

In de media | Showroom Uitverkoop

Leenhouts Bedden gaat haar deuren sluiten. Ruim 90 jaar was de naam Leenhouts een bekende klank in meubel- en beddenland. De tijd is nu aangebroken om het roer om te gooien en eind deze maand is het zover.

Op 29 december 2018 zijn wij voor het laatst geopend. Tot die tijd bent u van harte welkom. Alles moet weg en dagelijks worden de prijzen aangepast! Kom snel langs, want op is vanaf nu ook echt op!

 

Leenhouts gaat haar deuren sluiten

 

De gehele voorraad uit magazijnen en showroom wordt leeg verkocht. Een mooie gelegenheid om nog 1 keer te profiteren van de unieke keuze uit kwaliteitsproducten op slaapgebied. Lattenbodems, boxsprings, matrassen kasten/dressings, hoeslakens, dekbedden en dekbedsets, kussens, kortom alles wat de slaapkamer behoeft......... En tegen aantrekkelijke prijzen.

Zie de speciale rubriek AFGEPRIJSD op deze site, waar we een gedeelte van de collectie laten zien die voor zeer speciale prijzen weg mogen. Mocht u uw keuze hieruit niet kunnen maken, bezoek dan zeker onze showroom, wij helpen u graag verder. Er is nog voldoende keus.  
 

Showroom Uitverkoop