Leenhouts Bedden

Donzen dekbedden

Donzen dekbedden
Donzen dekbedden

De donzen dekbedden uit onze collectie zijn van zeer goede kwaliteit en het dons is met de grootste zorg gewassen en gesorteerd. Een donzen dekbed bestaat uit verschillende compartimenten. Door talloze kleine luchtzakjes tussen de haartjes van de veren wordt de warmte perfect geïsoleerd en het vocht uit de omgeving goed afgevoerd. 


Een dekbed van dons is licht van gewicht en geeft een zeer natuurlijke en comfortabel warmte af. De dekbedden zijn verkrijgbaar in een zomer- en najaarsuitvoering die u eenvoudig aan elkaar vast kunt knopen voor de koude winternachten. Zo bent u elk seizoen van het jaar verzekerd van de best passende warmte.


Onze donzen dekbedden zijn verkrijgbaar in de volgende maten:
* 1-persoons    140 x 200/220 cm
2-persoons    200 x 200/220 cm
* Lits-jumeaux  240/260 x 200/220 cm


Een donzen dekbed is er in veel verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Bezoek onze showroom en wij informeren u graag over de mogelijkheden en de verschillen


Natuurlijk wilt u uw nieuwe dekbed beschermen met een dekbedovertrek die past biij uw slaapkamer. Bezoekt u onze showroom kijk dan zeker bij onze collectie dekbedovertreksets en hoeslakens om uw aankoop compleet te maken. 


Tot ziens bij Leenhouts Bedden

« overzicht